Publicerad den Lämna en kommentar

Superstjärna i regionen: Här kliver Cristiano Ronaldo av Vaduz-lagbussen i Bad Ragaz

Nyfiken: Ronaldo och Co. går inte av en buss med en Portugals logotyp. Men från FC Vaduz lagbussen. Portugiserna hyrde denna för sin vistelse i Schweiz.

CR7 låter sig inte störas av hypen runt honom. Trots att Portugal kämpade länge mot Liechtenstein på torsdagskvällen vann de ändå med 2-0 till slut. Andra träffen billiga Cristiano Ronaldo tröjor? Målskytten Ronaldo. Det är 38-åringens 127:e landskampsmål.

Förresten, superstjärnor i Bad Ragaz är inte ovanliga. Borussia Dortmund har förberett sig för den nya säsongen på kurorten i flera år. Liverpool höll också sitt träningsläger i Bad Ragaz. Det finns även landslag som Grekland och Saudiarabien. Milos Colovic, General Manager för Grand Resort, Fotbollströjor Billigt sa till FM1: ”Säkerhetspersonalen har fördubblats så att allt går smidigt. Vi förväntade oss en stor publik och så visade det sig vara fallet. På onsdagen stod det nästan 200 fans framför huvudentrén.” Ronaldo-mani i provinserna.

Lämna ett svar