Publicerad den Lämna en kommentar

Saudiarabiska fotbollsklubbar siktar på Bruno Fernandes för en affär på 100 miljoner euro

Tjänstemän från saudiarabiska fotbollsklubbar fortsätter att försöka skaffa ett annat stort namn. Deras senaste mål är enligt uppgift Bruno Fernandes, Fotbollströjor Billigt för vilken de är villiga att erbjuda Manchester United upp till 100 miljoner euro.

Som portalen Fichajes.net rapporterar har flera lag från Mellanöstern visat intresse för ”röda djävlars”-kaptenens tjänster. De lokala klubbarna är villiga att lämna lukrativa bud på förvärvet av den 29-årige mittfältaren redan under nästa sommarövergångsperiod.

Bruno Fernandes kom till Old Trafford i januari 2020 när engelsmännen betalade Sporting 65 miljoner euro för honom och de kan få upp till 100 miljoner euro för honom i slutet av den här säsongen.

Den portugisiske landslagsmannen blev kapten för laget ledd av Erik ten Hag. Hans kontrakt med Manchester United gäller till 2026, Billigt Barcelona tröja 2024 med möjlighet till förlängning ytterligare ett år, och han har ännu inte kommenterat en eventuell övergång till Saudiarabien. Hans framtid kommer troligen att avgöras av hur situationen i hans nuvarande lag kommer att utvecklas.

Lämna ett svar