Publicerad den Lämna en kommentar

La Liga för att sända flerspråkiga fotbollsintervjuer och framtiden för tv-konsumtion

Med start i februari kommer LaLiga att börja sända intervjuer med fotbollsspelare på flera språk, som arabiska eller kinesiska. med sin egen röst genom användning av artificiell intelligens (AI), Fotbollströjor Billigt sa organisationens ordförande i tisdags, Javier Tebas.

Den ansvarige var i Lissabon idag för att delta i Web Summit, en av de viktigaste tekniska händelserna i världen, där han förklarade i uttalanden till EFE att de först inte kommer att vara liveintervjuer, eftersom den tekniken ännu inte är tillgänglig , men att de kommer att försenas, ”efter några minuter.”

”De kommer att använda det lokala språket eller det språk som motsvarar dem”, indikerade Tebas, som förklarade att de dokumentärer och rapporter de förbereder för alla tv-stationer i världen inte bara kommer att vara på engelska, utan även på andra språk. Med blickar mot en längre framtid, mot 2030, försäkrade chefen för LaLiga att vi går mot ett scenario där 90 % av tv-konsumtionen antingen av OTT (over-the-top), det vill säga en gratis sändningstjänst, som består av att sprida innehåll över Internet utan inblandning av traditionella operatörer. Han förklarade att OTT är ”tvåvägs”, vilket betyder ”du kan interagera med tittaren eller fansen”, vilket kommer att förändra interaktionen. ”Det är vad vi jobbar på i slutändan, ”Prestandan av matcherna kommer nästan att anpassas efter vad du har angett hur du vill se det”, sa han. Och när det inte finns några spel, betonade han, kommer det viktiga att vara ”att ha ett fantastiskt digitalt ekosystem med välsegmenterad data för att kunna påverka under veckan.” När det gäller fenomen som Kings League skapade av Gerard Piqué och Ibai Llanos och som Tebas tidigare beskrev som en ”cirkus”, ansåg LaLigas president att ”Det är inte ett fotbollsfenomen.”

”Enligt min mening spelar de fotboll, men det är inte ett fotbollsfenomen, det är ett streamerfenomen,”Köpa Fotbollströja Barn sa han i detalj. Trots det hoppades hon att ”de gör det så bra som möjligt”: ”De kommer att tävla med oss på fritiden, men i sporten.”

Lämna ett svar