Publicerad den Lämna en kommentar

Argentinarna ”stal” från spanjorerna en spelare som Messi sa var den tuffaste motståndaren han någonsin spelat mot

Gironas fotbollsspelare Pablo Maffeo fick en inbjudan från Argentinas fotbollslagränare Lionel Scaloni till VM-kvalet.

Scaloni inkluderade yttern i 26-mannatruppen för matcherna mot Brasilien och Uruguay, Fotbollströjor Billigt och han gjorde ingen hemlighet av sin glädje över uppropet.

Maffeo föddes i Spanien och gick igenom alla ungdomsuttagningar av Red Fury, och på grund av sin mamma, som är från Argentina, hade han rätten att uppträda för denna sydamerikanska uttagning, som han så småningom utnyttjade.

Maffeo föddes i Spanien och gick igenom alla ungdomsuttagningar av Red Fury, och på grund av sin mamma, som är från Argentina, hade han rätten att uppträda för denna sydamerikanska uttagning, som han så småningom utnyttjade.

”Scaloni frågade mig tidigare om jag ville spela för Argentina och jag svarade positivt och att jag skulle vara stolt över det”.

I det argentinska landslaget kommer han att dela omklädningsrummet med Lionel Messi och andra stora stjärnor i det argentinska landslaget.

”Det är ofattbart, jag kommer att träna med Messi och dela omklädningsrummet med den bästa fotbollsspelaren i världen genom tiderna. Det är otroligt”, tillade Maffeo.

Intressant nog, 2020, svarade världens bästa fotbollsspelare, Lionel Messi, överraskande ”Pablo Maffeo” på frågan vilken försvarare han hade mest problem mot.

Messi spelade mot Maffeo 2017 i duellen mellan Barcelona och Girona, och den argentinska trollkarlen hamnade på linorna trots katalanernas stora seger med en poäng på 3:0.

Maffeo påpekade att han fick beröm av Messi.

”Messi sa till mig att jag låg på hans rygg hela dagen, och jag svarade ”att han är bäst i världen och jag vill inte släppa honom.” Han frågade mig hur gammal jag var och påpekade att han var inte alls bekväm med att spela mot mig. Bili vi var tillsammans hela matchen, han frågade mig några saker och han är en bra person, säger Maffeo.

Efter att ha lämnat Manchester City 2018 fortsatte Maffeo att spela för Stuttgart, Inter Miami tröja billigt Huesca och Mallorca innan han skrev på för Girona 2022.

Låt oss tillägga att den 17 november kommer Argentina att ta emot Uruguay på Bombonera, och den 22:a tar de emot Brasilien på ikoniska Maracana.

Lämna ett svar